Søg støtte

Søg

Nyhed -

Ida Sofie Jensen fortsætter som bestyrelsesformand i TryghedsGruppen

Ida Sofie Jensen, Jørn Rise Andersen, Claus Wistoft og Jens Otto Størup opnåede alle genvalg til TryghedsGruppens bestyrelse på torsdagens digitale repræsentantskabsmøde. Ida Sofie Jensen fortsætter som formand. Repræsentanterne godkendte desuden medlemsbonus og vedtog en ny strategi for TrygFonden.


TryghedsGruppens bestyrelse fortsætter uændret – og med samme formand. Det står klart efter torsdagens repræsentantskabsmøde i TryghedsGruppen, hvor fire bestyrelsesmedlemmer var på valg.

Ida Sofie Jensen, Jørn Rise Andersen, Claus Wistoft og Jens Otto Størup opnåede alle genvalg til bestyrelsen ved fredsvalg. De konstituerede sig efterfølgende med Ida Sofie Jensen som formand.
 

Jeg er stolt af, at repræsentanterne med så stort og levende engagement har bidraget til en særdeles ambitiøs strategi for TrygFonden. 

Ida Sofie Jensen, bestyrelsesformand for TryghedsGruppens repræsentantskab

”Repræsentantskabet bakker op om den retning, som bestyrelsen har sat for TryghedsGruppens arbejde. Vi skal være en god langsigtet ejer af Tryg, skabe tryghed for alle i Danmark og have en stærk relation til vores medlemmer. Det er der bred opbakning til i repræsentantskabet, og det vil vi fortsætte med at arbejde hårdt for,” siger Ida Sofie Jensen.

I bestyrelsens konstituering blev det indstillet, at Ida Sofie Jensen, Claus Wistoft og Karen Bladt fortsætter i Trygs bestyrelse.

Øvrige personvalg

  • Jens Bigum blev genvalgt som formand for TryghedsGruppens repræsentantskab.
  • Magnus Skovrind (formand), Jørn Rise Andersen, Jens Otto Størup, Camilla Fabricius, Lisbeth Oxholm Andersen og Jens Winther Jensen blev konstitueret hhv. valgt til bestyrelsens bevillingsudvalg.
  • Daniel Skovhus, Kurt H. Jørgensen og Lone Poulsen blev valgt til valgbestyrelsen for det kommende valg i Region Syddanmark i 2022.
 

Bestyrelsens indstilling om udbetaling af bonus blev også vedtaget af repræsentantskabet. Det betyder, at TryghedsGruppens medlemmer – kunder i Tryg, Alka og Trygs samarbejdspartnere – i 2021 får en bonus på 5 pct. af deres forsikringspræmier for 2020. Læs mere om bonus her.

Sammen skaber vi tryghed

På repræsentantskabsmødet, der blev afholdt digitalt, vedtog repræsentanterne des-uden en ny strategi for TrygFonden. Strategien bærer titlen ”Sammen skaber vi tryghed”, og den overordnede strategi er blevet til i tæt samarbejde med et samlet repræsentantskab.
”Jeg er stolt af, at repræsentanterne med så stort og levende engagement har bidraget til en særdeles ambitiøs strategi for TrygFonden, der over de næste 10 år skal skabe endnu mere tryghed for alle i Danmark,” siger Ida Sofie Jensen.

Den nye strategi skal nu gøres operationel og træder derfor først i kraft i januar 2022. Den eksisterende strategi vil derfor gælde for resten af året og den kommende an-søgningsrunde den 1. september.

Sammen skaber vi tryghed

Du kan allerede nu downloade TrygFondens nye overordnede strategi, orientere dig om de 5 strategiske mål og få overblik over strategiprocessen i 2021. Siden vil løbende blive opdateret – blandt andet med de oftest stillede spørgsmål og svar.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Karen Bøgedal

Projektchef