Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Cold Hawaii Water Safety

Cold Hawaii Water Safety

Om donationen

Cold Water Hawaii Safety er en almennyttig forening, der arbejder for at højne sikkerheden for udøverne af vandbaserede fritidsaktiviteter ved kyststrækningen mellem Agger og Hanstholm. På grund af sine helt særlige vindforhold og store bølger, der minder om Hawaii, kaldes området Cold Hawaii, og det tiltrækker adskillige vindsurfere, kitesurfere og kajakroere. Denne donation skal bruges til at styrke vandsikkerheden i området ved dels at anskaffe to vandscootere med tilhørende redningsudstyr og dels at uddanne og certificere foreningens frivillige reddere.
Region
Nordjylland
Type
Projekt
Modtager
Cold Hawaii Water Safety
Støttet beløb
500.000 kr., år 2016
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet er allerede dybt forankret i lokalsamfundet og de frivillige surfforeninger langs kysten anvender allerede projektets ekspertise, NASA; Friends of Cold Hawaii samt DSRF anvender allerede CHWS som samarbejdspartner for sikkerheden ved deres events. Dansk Motorunions nye afdeling for vandscootere og jetski har valgt CHWS til at bistå dem med sikkerheden i forbindelse med afholdelse af DM 2017. Det tyder på, at der vil blive yderligere efterspørgsel efter denne specielle sikkerhed til vands, da vi desværre har været nødt til at melde pas i forbindelse med en stor event med flere hundrede deltagere i Hvide Sande(http://www.waterz.dk/), (https://www.pwaworldtour.com/index.php?id=38&tx_pwaevent_pi1%5BshowUid%5D=267&cHash=aebd3c8b9f7ade3321763efb638aeda1) da vi ikke har nok udstyr til at dække denne event samtidig med, at vi skal dække VM i Stand up paddle. http://www.copencoldhawaii.com/

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Cold Hawaii Water Safety har været sikkerheds back up på Næsten alle events i området siden projektstart, der i blandt International PWA tour, Dm surf CHWS har også assisteret ved International PWA i Hvide Sande samt Red Bull Cliff Diving i Københavns Havn. Desuden er vandscooterne i perioden marts-oktober, når de ikke er til events, placeret på stranden ved Klitmøller og der er oprettet en sms kæde, så de hurtigt ville kunne rykke ud i tilfælde af uheld.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det ville nok have været en god ide om de frivillige samtidigt havde taget livredderkursus gennem Trygfonden. Det vil også være en kæmpefordel om der kan arrangeres endnu et kursus med Glen Owen, da der er flere der har ytret ønske om et kursus, samt de nuværende frivillige vil kunne blive endnu mere sikre i anvendelsen af deres nye kompetencer. Det ville have været en fordel om hjemmesiden og facebook follows kunne være blevet etableret samtidigt, da det ville have skabt grundlag for større udbredelse af kendskabet til projektet.