Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Et godt liv for unge mødre

Alexandrakollegiet

Om donationen

Alexandrakollegiet er et bosted for socialt udsatte, unge, enlige mødre. Der er ofte tale om kvinder, der mangler positive rollemodeller, og som har brug for hjælp til at komme godt i gang med livet som mødre. Dette projekt har til formål at give de unge mødre på Alexandrakollegiet mulighed for at udvikle deres kompetencer ved at uddanne dem og de frivillige mentorer i brugen af tilværelsespsykologi. Gennem forløbet, der også indebærer fællesspisning, skal beboerne udvikle deres personlige, sociale og faglige kompetencer og derigennem opleve positive forandringer i deres liv.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Alexandrakollegiet
Støttet beløb
292.000 kr., år 2016
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Har etableret sig som gruppe, og gode til at være parat til at modtage nye i gruppen. Mentorerne forsætter individuelt med mødrenes egne mål.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Der har været svært at holde fokus med mødrene - særligt da nogle spædbørn har været tilstede. Men de mål der har været sat er indfriet - alle er blevet motiveret til at holde fokus på uddannelse. Mentorerne er blevet uddannet til at følge og holdefast i den positive udvikling hos mødrene, fremover.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det har været svært at holde mødrene i fokus i undervisningsforløbet, grundet spædbørn. Individuelle forløb har fungeret godt - udflugter har været godt for sammenhold og socialt fremadrettet.