Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Etablering af familieklub

Hele Danmarks Familieklub - Randers

Om donationen

Familieklubben i Randers er en del af Hele Danmarks Familieklub og består af ni familier og et team af frivillige, der står for aktiviteterne målrettet børn i aldersgruppen 2-12 år. Familieklubben mødes hver anden uge til fællesspisning, leg og spil. Der er plads til alle typer af familier, men en stor del befinder sig i en udsat livsposition. I Familieklubben mødes familier i forskellige livssituationer og lærer hinanden at kende og får et fællesskab. Der er familier på venteliste, og med donationen kan der oprettes endnu en Familieklub, som nye familier kan få glæde af.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Hele Danmarks Familieklub - Randers
Støttet beløb
20.400 kr., år 2023
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Der er opstået venskaber på tværs af alle familier, uanset social ske. De frivillige er gået foran, men at inviterer familier til private arrangementer, og den tilgang har smittet de øvrige familier, der laver legeaftaler, træner sammen, går i biografen sammen ect.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Familierne mødes på kryds og tværs uden for familieklubben. Flere fædre har holdt herrejulefrokost, der er opstået træningsfællesskaber og børnene har fået nye legekammerater, der på kryds og tværs laver legeaftaler og inviterer hinanden til fødselsdage.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi startede med at der altid var en planlagt aktivitet, men vi opdagede en regnvejrs dag, hvor der var planlagt udendørsaktivitet, at det fungerede rigtig godt, at der ikke altid var en styret aktivitet. Herefter blev formatet at faciliteret den hygge som normalt laves rundt om køkkenbordet, både børn og forældre imellem, men også børnene imellem.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start