Om donationen
Med donationen kan Reden Aalborg etablere en mobil Kvindelance, som skal være et mobilt rådgivnings- og testtilbud til kvinderne, der sælger seksuelle ydelser. Kvindelancen møder kvinderne, der hvor de befinder sig, og fortæller om muligheden for at få tests, støtte og juridisk, socialfaglig og sundhedsfaglig rådgivning. Dermed kan Reden få kontakt til de kvinder, som ønsker og har behov for støtte, men som tit takker nej grundet tidsmangel, mangel på penge til transporten eller social angst.- Region
- Nordjylland
- Type
- Projekt
- Modtager
- Reden Aalborg
- Støttet beløb
- 1.489.712 kr., år 2022
- Delmål
- Fællesskaber for alle
Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen
Målgruppen
Voksne
Forankring
I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?
Resultaterne inddrages løbende i de oplæg og netværk som medarbejdere og ledere deltager i. Da projektet for nyligt er afsluttet, foreligger der fortsat et forankrings- og formidlingsarbejde.
Indsatserne fortsættes i et tværgående projekt mellem Reden Aalborg og Reden Odense, med formål at ensrette og udvikle kvindelancekonceptet med mål om udbredelse til alle regioner.
Mål
I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?
Sendte sms’er; mål: 1500 – resultat: 316
Antal unikke kvinder der har modtaget en ydelse; mål: 150 – 200 – resultat: 232
Antal omsorg/støtte-, motivations- og rådgivningssamtaler; mål: 300 – resultat: 613
Antal urintests og tests for kønssygdomme; mål: 70 – resultat: 102
Det online og telefoniske opsøgende har vist sig efterfølgende at afstedkomme mere kontakt end først vurderet, hvorfor ressourcerne har været allokeret og prioriteret til det relationelle arbejde, fremfor telefonisk opsøgende.
Aktiviteter
I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?
Aktiviteterne har fungeret efter hensigten. Kontakt via online opsøgende arbejde, har været betydningsfuldt for det relationelle arbejde, fremfor uanmeldte besøg. Ift. afdækning af adresser og målgruppe, kunne der med fordel have været en mere systematisk tilgang. Men da målgruppen er dynamisk, og flytter rundt, er det vigtige relationelle arbejde blevet prioriteret ud fra de ressourcer der har været tilgængelige i projektet. Se uddyb. statusrapport.
Delmål
Fællesskaber for alle
Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle