Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Fællestur for borgere på bosted

Bostedet Søndersø

Om donationen

Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Bostedet Søndersø
Støttet beløb
26.820 kr., år 2024
Delmål
Fællesskaber for alle

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
vi har talt om at det ville være godt at komme afsted 2 gange om året, da vi ser borgerne fra en helt anden side. Og nogle af dem er blevet mere åbne for nye tiltag, andre tager selv affære.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde valgt at tage den unge gruppe med i sommerhus, for at se om de kunne finde nogle ting de kunne lave med hinanden når de kom hjem. 1 borger valgte at blive hjemme på grund af angst. Men de andre fik rigtig meget ud af det. Der blev badet i swimmingpool og der blev spillet fodbold. Efterfølgende har 1 borger tilmeldt sig det lokale fodboldhold.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi kunne ikke have gjort noget anderledes, da halvdelen som var hjemme er for dåeligt gående, gamle og har for store problemer i forhold tol at være sammen med andre mennesker. Dem som var hjemme skulle have været på restaurent, men det kunne ikke lade sig gøre, så de fik mad udefra og sad og hyggede istedet.

Delmål

Fællesskaber for alle

Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.

 
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle