Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Ferielejr "Børn der blomstrer" - brobygning til foreningslivet

BROEN Tønder - frivillig forening.

Om donationen

Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
BROEN Tønder - frivillig forening.
Støttet beløb
36.000 kr., år 2024
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Idet Ferielejren først er afsluttet for nyligt (juli 2024), er det ikke muligt for os at vurdere om børnene fra Ferielejren vil fortsætte i trivselsgrupperne eller om der vil blive søgt om støtte til fritidsaktiviteter på børnenes vegne fremover. Det samlede, generelle indtryk af børnenes udbytte af Ferielejren og arbejdet med børnenes styrker er meget positivt. Der blev spottet en del succesoplevelser hos flere af børnene. Flere har spurgt, om der bliver en Ferielejr igen næste år.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Flere af børnene fik nye, gode relationer til nogle af deres jævnaldrende. Disse venskaber blev udbygget og forstærket henover de 4 dage vi afviklede Ferielejren. Udtalelser fra børnene peger på, at den kontakt ønsker de skal vedligeholdes. Nogle aktiviteter fik børnene til at reflektere over fremtiden. Besøget i Agerskov Efterskoles svømmehal og springsal, samt besøget af BROEN Tønders Ambassadør Jannick Green. Nu overvejer flere et ophold på en efterskole eller opstart til håndboldtræning.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi var nødt til, at nedjustere i antallet af aktiviteter. Vi var for ambitiøse og erfarede i løbet af dagene på lejren, at børnene hurtigt blev fyldt op af alle de nye indtryk og havde brug for flere pauser og tid til “selvbestemmelse”. De aktiviteter, der blev gennemført, var velegnede til at arbejde med børnenes forskellige styrker, og flere af børnene kunne efterfølgende føje nye styrker til deres personlige liste. Musik/sang er noget der evt. kan arbejdes videre med som afslutning på en dag.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start