Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Mandetræf/ensomme mænd

Ældre Sagen

Om donationen

Ældre Sagen i Aarhus Midt vil give enlige, ældre mænd en mulighed for at blive en del af fællesskabet for at forebygge ensomhed. Med donationen kan Ældre Sagen arrangere mandetræf, spisegrupper samt sorg- og livsmodsgrupper og andre sociale aktiviteter, hvor cirka 20 ældre mænd kan mødes og få glæde af hinandens selskab.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Ældre Sagen
Støttet beløb
40.000 kr., år 2023
Delmål
Flere gode leveår

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Mandeprojektet er forankret på frivillige hænder. Projektet har gennem årene tiltrukket mandlige frivillige såvel chauffører som frivillige tur planlæggere og praktiske hjælpere. Når frivillige stopper eks på grund af sygdom /alder træder nye frivillige til og bliver oplært i de mange praktiske opgaver, der hører sammen med projektet.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Målet med Mandetræf er til fulde nået, 15 til 20 ældre efterladte mænd deltager fast i vores ensomhedsforebyggende aktiviteter.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi ved at vores kombination af aktiviteter er eftertragtet hos vores målgruppe .Vi arbejder på at udvikle de faste aktiviteter, så indholdet hele tiden svarer til vores målgruppes ønsker og behov.

Delmål

Flere gode leveår

Evnen til at kunne klare sig selv i dagligdagen, et godt fysisk og mentalt helbred og deltagelse i fællesskaber. Vi ønsker at bidrage til, at flere ældre får flere gode leveår med højere livskvalitet.
Mere om vores fokusområde Flere gode leveår