Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Nattevagtskursus for frivillig

LungePatient.dk

Om donationen

Livet som lungehandicappet er ofte præget af frygt og følelsen af at være alene. LungePatient.dk er en landsdækkende institution drevet af frivillige, der prøver at rette fokus på KOL (Kronisk Obstruktiv Lungelidelse) og medfølgende lidelser. Foreningen tilbyder blandt andet rehabiliteringsophold for KOL-ramte og deres familier på Boserup Minde, hvor KOL-ramte får information om deres sygdom, så de kan imødekomme visse problemer, inden det er for sent at behandle. Derudover er opholdet en mulighed for at socialisere med andre i samme situation. Donationen fra TrygFonden skal gå til at uddanne nattevagter, så de kan støtte lungepatienterne på bedst mulig måde.
Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
LungePatient.dk
Støttet beløb
100.000 kr., år 2015
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Sygdomsramte

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
styrken af nattevagter øges jævnligt, det i sig selv positivt

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
De frivillige nattevagter får rigtig mange og gode arbejdsredskaber med hjem, så de er rustet til når de er nattevagter her på Boserup Minde i Glamsbjerg, så det giver stor tryghed for vores lungesyge gæster når de er på kurser eller på rekreationsophold.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Om man med fordel kunne gøre noget anderledes, er svært at svare på, men vi prøver at forny os gang på gang, og iflg. vores nattevagter så er de imponeret over vores nye tiltag hvert år