Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Red Barnet sommerlejr 2024

Red Barnet, Holbæk Lokalforening

Om donationen

Red Barnet Holbæk holder sommerlejr for udsatte børn og deres familier, som ellers er afskåret fra ferier og andre typer oplevelser på grund af begrænset økonomi eller sociale udfordringer. Med donationen kan omkring 30 børn og unge samt 20 forældre komme på ferielejr i 2024, hvor de kan lære hinanden at kende og deltage i en lang række sociale aktiviteter.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Red Barnet, Holbæk Lokalforening
Støttet beløb
45.000 kr., år 2023
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Alle familier, der deltog i sommerlejren er også tilknyttet Lokalforening Holbæks Familieoplevelsesklub, hvor de mødes med de andre familier og i fællesskab deltager i de månedlige aktiviteter. Flere af de frivillige fra sommerlejren er også tovholdere på aktiviteterne i Familieoplevelsesklubben, hvor de har en nær og tillidsfuld relation til børnene og deres forældre. Disse aktiviteter er et vigtigt åndehul for familierne i en presset hverdag.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Red Barnet Holbæk/Odsherred lokalafdelings sommerlejr 2024 er nu vel overstået. Lejren foregik på Hovborglejren på nordspidsen af Langeland fra 3.-6. august. Der var 60 deltagere på lejren inkl. de 10 meget dedikerede frivillige. Under hele lejren var der livlig aktivitet bl.a. med bankospil, samarbejdsøvelse for alle familierne og underholdning. Alle frivillige og familier oplevede, at have en god sommerlejr med fællesskaber og nærvær. Der er stor opbakning til at gentage succesen i 2025.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
På Red Barnets årlige sommerlejr er der planlagt og tilrettelagt en bred pallette af aktiviteter, som er tilpasset de deltagende børns alder og interesser samt aktiviteter, som er målrettet hele familien. På sommerlejren i 2024 havde vi bl.a. succes med at gennemføre aktiviteter (spil mv.) målrettet de større børn, som de fandt sammen om at engagere sig i.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start