Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Tryg støtte og følgeskab

Kirkens Korshær

Om donationen

De mest udsatte familier i Danmark kommer ofte i kontakt med velfærdssystemet og kan have mange forskellige kontaktpersoner. Med donationen vil Kirkens Korshær tilbyde en støtteperson for udsatte børn, unge eller familier med børn under 18 år. Støttepersonen kan bl.a. være bisidder til møder i kommune, psykiatri eller skole samt give støtte og hjælpe i hverdagen via telefon, hjemmebesøg eller rådgivning i Kirkens Korshærs Familiestøttende arbejde. Indsatsen skal hjælpe socialt udsatte til bedre livskvalitet og trivsel.
Region
Nordjylland
Type
Projekt
Modtager
Kirkens Korshær
Støttet beløb
476.000 kr., år 2022
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet er efter projektperiodens ophør integreret i alle byer med familiestøttende tilbud.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har haft stor succes med projektet i form af at tilbyde hjælp, støtte og følgeskab til rigtig mange børn, unge og voksne i Nordjylland. Når vi har som målsætning at tilbyde støtte til de udsatte familier, der har det sværest og lever et liv og en hverdag på kanten af samfundet, er det også et langt sejt træk over tid.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Man kunne have tilbudt flere fællesskabende aktiviteter og måske selvhjælpsgrupper for at nå længere og bredere ud end vi havde mulighed for med de tilgængelige personaleressourcer i projektet. De individuelle samtaler er meget ressourcekrævende, men opleves også som meget meningsgivende for den enkelte deltager.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start