Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Udeundervisning i skovmiljø

Specialcenter Sigrid Undset

Om donationen

Specialcenter Sigrid Undset er et specialcenter med en tilhørende børneskole med 94 elever i aldersgruppen 6-18 år. Med donationen kan specialcentret indkøbe fire overdækkede bordbænkesæt til skolens skovområde. Overdækningen gør det muligt at undervise og spise udendørs. Eleverne har ofte større og mindre sammenstød og konflikter med hinanden, når alle skal opholde sig indendørs på et mindre og afgrænset område. Så muligheden for at være mere ude skal give eleverne ro, så deres nervesystemer bliver aflastede, og overskud til at opbygge nye relationer og nye fællesskaber.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Specialcenter Sigrid Undset
Støttet beløb
65.792 kr., år 2023
Delmål
Klar til livet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet er nu ankret i lovgivning på folkeskoleområdet §20 stk. 2

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Formålet i forhold til praksisfaglighed og øget benyttelse af uderummet er indfriet. Det er øget fokus på praksisfaglighed fra Undervisningsministeriet, dette kunne vi ikke forudse da vi påbegyndte projektet - vi har blot været heldige at vi ramte en ny undervisnings tendens

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi var ikke opmærksomme på at de overdækkede borde var så tynge. Vi måtte efterfølgende bestille en rendegraver til at løfte dem ind. Vi skal fremadrettet være større tidsmæssig afstand mellem levering og indvielse samme.

Delmål

Klar til livet

Et godt fysisk og mentalt helbred er en grundlæggende forudsætning for børn og unges trivsel og muligheder for at udfolde deres potentiale. Vi vil arbejde for børn og unges mentale trivsel og gode relationer i de tidlige år, at børn og unge ikke bruger tobak, at de drikker mindre alkohol, bevæger sig og sover tilstrækkeligt og er med i fællesskaber.



Mere om vores fokusområde Klar til livet