Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Udstyr til svømmecamp

Helsinge Svømmeklub

Om donationen

Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Helsinge Svømmeklub
Støttet beløb
18.224 kr., år 2024
Delmål
Klar til livet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Jeres støtte gav os muligheder for at lave nye og meget fokuseret livredningsøvelser. Allerede inden swim-camp var slut, benyttede vi dele af udstyret til et andet open-water arrangement. Trænerne er rigtigt glade for de muligheder det giver, og har allerede set forskellige øvelser hvor de vil benytte det.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Alle børn lærte rigtig meget svømning og udviklede sig som håbet. Alle havde nogle gode dage på swim-camp med masser af hygge og nye bekendtskaber.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vandaktiviteterne var meget tæt på optimale og vi har ikke fundet grund til at ændre noget på det koncept. landaktiviteterne lærte vi at "fri leg" og indendørs boldspil, nemt bliver vildt... Den læring brugte vi allerede i uge 2 med stor succes. Integrationen af børn med flygtninge erfaring var en kæmpe succes, og vores trænere fik manget ros efter begge uger.

Delmål

Klar til livet

Et godt fysisk og mentalt helbred er en grundlæggende forudsætning for børn og unges trivsel og muligheder for at udfolde deres potentiale. Vi vil arbejde for børn og unges mentale trivsel og gode relationer i de tidlige år, at børn og unge ikke bruger tobak, at de drikker mindre alkohol, bevæger sig og sover tilstrækkeligt og er med i fællesskaber.



Mere om vores fokusområde Klar til livet